Deha dizisi yarın akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek!

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Show TV'nin yeni dizisi Deha, yarın akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 17:42
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 17:53
Deha dizisi yarın akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan, baba ve oğulun yüzleşme hikayesini konu alan Deha dizisi, ilk bölümünden itibaren adından söz ettiriyor. 

Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Uğur Polat, Melis Sezen, Taner Ölmez gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu dizi, yarın akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

İskender'in vurulmasının ardından kazandığı avantajı kullanmak isteyen Devran, babasını çok iyi tanımanın getirdiği tedirginlikle evinin önüne bırakılan paraları aklamaya girişiyor. Boran'ın ölümüyle İskender arasındaki bağlantıyı ortaya çıkarmak amacıyla harekete geçen Devran, bu konuda önemli bir delil ele geçiriyor ve Esme'den yardım istiyor. İskender'le girdiği zorunlu ortaklık sonrası, para aklama işine mahalleliyi de dahil etmek zorunda kalan Devran, dikkatli adımlar atıyor. Bu sırada İskender, kendini güvence altına almak için yeni bir hamle yapıyor. Ancak Devran bu kez çok daha temkinli ilerliyor. Para Karga’nın hesabına aktarıldığında, Devran hem annesinin intikamını almış oluyor hem de önce Cesur’u, ardından İskender’i rahatsız edecek kritik bir delili açıkça ortaya koymayı başarıyor.

Yapımını Ay Yapım'ın yapımını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizisinin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Diziyi başarılı senarist Damla Serim kaleme alıyor.

“Deha” yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!   

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa