Kadın kılığında pazara gelip, pazarcıyı tabancayla vurdu

Çorum'da yüzü maskeli, silahlı ve kadın kılığında olan bir kişi, Galip Ayan'ı (30) pazar tezgahında tabancayla vurdu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
12 Ekim 2024 22:29
GÜNCELLEME
12 Ekim 2024 22:35
Kadın kılığında pazara gelip, pazarcıyı tabancayla vurdu
DHA
Kaynak DHA

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde kurulan Cumartesi Pazarı'nda, maskeli ve silahlı bir kişinin düzenlediği saldırı sonucunda Galip Ayan (30) ağır yaralandı. Olay, saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Pazar tezgahında satış yapan Ayan'a, yüzü maskeli ve kadın kılığına girmiş bir kişi yaklaştı. Saldırgan, eteğinin altına gizlediği tabancayı çıkararak Ayan'a peş peşe ateş açtı. Kasığına isabet eden mermiler sonucu Ayan, ağır yaralı halde yere yığıldı.

Çevredeki vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Galip Ayan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis, olay yerinden kaçan saldırganı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. İsmi açıklanmayan şüphelinin üzerinde ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Emniyet güçleri, saldırının nedenini ve saldırganın kimliğini araştırıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa