Parkta tartıştığı genci bıçakladı

Aksaray'da 53 yaşındaki V.D., parkta tartıştığı 18 yaşındaki Abdurrahman U.'yu sağ göğsünden ve kalçasından bıçakladı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
13 Ekim 2024 00:01
GÜNCELLEME
13 Ekim 2024 00:01
Parkta tartıştığı genci bıçakladı
DHA
Kaynak DHA

Aksaray'da V.D. (53) adlı bir kişi, parkta tartıştığı 18 yaşındaki Abdurrahman U.'yu bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay, akşam saat 20.00 sıralarında Kalanlar Mahallesi'ndeki Kılıçaslan Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, V.D. ile Abdurrahman U. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa süre içinde kavgaya dönüşmesi üzerine V.D., yanında bulunan bıçakla Abdurrahman U.'yu sağ göğsünden ve kalçasından yaraladı.

Abdurrahman U., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılırken, olayı fark eden parkta görevli bekçiler, V.D.'yi olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Abdurrahman U.'yu Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan genç adamın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından gözaltına alınan V.D., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa