Afyonkarahisar'da 4,4’lük deprem meydana geldi

Afyonkarahisar’da büyüklüğü 4,4 olan bir deprem meydana geldi. Valilik, herhangi bir olumsuz durum bildirilmediğini duyurdu.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
13 Ekim 2024 08:17
GÜNCELLEME
13 Ekim 2024 10:16
Afyonkarahisar'da 4,4’lük deprem meydana geldi
AA
Kaynak AA

Afyonkarahisar'da sarsıntı yaşandı Afyonkarahisar'ın merkez üssünde 13 Ekim 2024 Pazar günü saat 03.14'te 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, depremin derinliği 10,26 kilometre olarak kaydedildi.

Vatandaşlar tedbir için dışarı çıktı

Depremin ardından, şehir merkezinde yaşayan bazı vatandaşların tedbir amacıyla evlerinden dışarıya çıktıkları görüldü. İlk bilgilere göre, sarsıntı kısa sürede etkisini kaybetti.

Valilik: Olumsuz bir durum yok

Afyonkarahisar Valiliği, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun bildirilmediğini duyurdu. Valilik açıklamasında, "Deprem sonrası tüm ekiplerimiz il merkezi ve ilçelerde taramalara devam ediyor. Lütfen 112'yi asılsız yere meşgul etmeyelim. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadelerine yer verildi.

Kurumlar teyakkuzda

Deprem sonrası il genelinde arama-tarama faaliyetleri sürerken, ilgili kurumlar vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Tüm ilçelerden ve çevre illerden bilgiler toplanmaya devam ediyor ancak şu ana kadar yapılan bildirimlerde hiçbir hasar veya can kaybının olmadığı ifade edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa