Bursa’da bir evde ve bahçede 3 ceset bulundu

Bursa'da iki kişinin yaşadığı bir evin içinde ve eve ait bahçede 3 kişi öldürülmüş vaziyette bulundu. Bahçedeki kişinin kim olduğu bilinmiyor.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
13 Ekim 2024 08:37
GÜNCELLEME
13 Ekim 2024 08:37
Bursa’da bir evde ve bahçede 3 ceset bulundu
AA
Kaynak AA

Evde ve bahçede cansız bedenler bulundu Bursa’nın Orhaneli ilçesinde bir evde ve bahçede üç kişi ölü halde bulundu. Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkisinde yaşayan 73 yaşındaki M.M. ve C.A.'dan haber alamayan yakınları, kontrol amacıyla ikilinin kaldığı eve gitti. Eve girdiklerinde M.M. ve C.A.'nın cansız bedenleriyle karşılaşan yakınları, bahçede de henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin daha ölü olduğunu tespit etti.

Bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, üç kişinin öldürüldüğü tespit edildi. Cansız bedenlerin bulunduğu alan güvenlik çemberine alındı ve olayla ilgili kapsamlı inceleme başlatıldı.

Olayın şüphelisi gözaltına alındı

Yapılan araştırmalar sonucunda olayla ilgili şüpheli olarak belirlenen ve maktül M.M'nin torunu olduğu iddia edilen M.K. (16) jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Olayın sebebi henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa