Eski karısı Özge'yi vuran adamın cesedi su deposunda bulundu

İzmir'in Çığlı ilçesinde 1,5 yıl önce boşandığı eski karısı Özge'yi yolda görüp vurarak ağır yaralayan adamın cesedi su deposunda bulundu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
13 Ekim 2024 10:52
GÜNCELLEME
13 Ekim 2024 11:13
Eski karısı Özge'yi vuran adamın cesedi su deposunda bulundu
DHA
Kaynak DHA

Eski eşini vuran adam su deposunda ölü bulundu

İzmir’in Çiğli ilçesinde eski eşi Özge Polat’ı sokakta tabancayla ağır yaralayan Serkan Yıldız, bir su deposunda başında kurşun yarası ile ölü bulundu. Yapılan incelemeler sonucu Yıldız’ın intihar ettiği anlaşıldı.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi

Olay, 7 Ekim sabahı saat 06.30 civarında Güzeltepe Mahallesi’nde gerçekleşti. İşe gitmek üzere evinden çıkan Özge Polat, bir buçuk yıl önce boşandığı eski eşi Serkan Yıldız ile karşılaştı. Yıldız, tabancasıyla Polat’a ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Polat, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İki çocuk annesi Polat’ın durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Eski eş hakkında daha önce de şikayetçi olmuştu

Serkan Yıldız, daha önce de eski eşine yönelik saldırılarla gündeme gelmişti. Polat’ın, Yıldız hakkında defalarca şikayette bulunduğu öğrenildi. Yıldız, daha önce eşini yaralama ve çocuğunu alıkoyma suçlarından tutuklanmış ancak bir ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmişti. Özge Polat’ın şikayeti üzerine Serkan Yıldız hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verilmişti.

Serkan Yıldız su deposunda ölü bulundu

Serkan Yıldız’ı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, dün gece Şirintepe Mahallesi’ndeki bir su deposundan gelen kötü kokular üzerine ihbar aldı. Olay yerine giden ekipler, başında kurşun yarası bulunan bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin Serkan Yıldız’a ait olduğu belirlendi ve intihar ettiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa