Özel'den hodri meydan! Erken seçim mesajı verdi

CHP lideri Özgür Özel, erken seçim ve partisinin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı hakkındaki tartışmalar hakkında konuştu.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
13 Ekim 2024 17:09
GÜNCELLEME
13 Ekim 2024 17:38
Özel'den hodri meydan! Erken seçim mesajı verdi
Hakan Öksüz Editör

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Datça İlçe Başkanlığı ve Datça Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında partisinin yerel yönetimleriyle bir araya gelen Özel, gündemdeki erken seçim tartışmaları ve partisinin cumhurbaşkanı adayı hakkında açıklamalarda bulundu.

"Erdoğan, o tarihte erken seçime varım demiyorsa..."

İl başkanları toplantısına da katılan CHP lideri, erken seçim ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararlarını hatırlatan Özel, "Sayın Erdoğan seneye kasımda erken seçime varım demiyorsa, ondan sonra bir daha erken seçim yapamayacak demektir. YSK'nın kararına göre, ikinci dönemi tamamladıktan sonra 360 milletvekilinin oy vermemesi durumunda erken seçim yapılamayacak ve kendisi aday olamayacak," şeklinde konuştu.

"Erken seçimden kaçıyor"

Özel, Erdoğan'ın erken seçimden kaçtığını öne sürerek, "Madem ki erken seçimden kaçıyor, bu durumda başka bir adaya ihtiyacı var demektir." ifadelerini kullandı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

CHP lideri, partisinin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili tartışmalar hakkında şunları söyledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa