İstanbul'da polis memuruna arkadan saldıran cani tutuklandı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde polis memuruna arkadan bıçakla saldıran Oytun I. tutuklandı. İşte ayrıntılar...

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
13 Ekim 2024 19:17
GÜNCELLEME
13 Ekim 2024 19:33
İstanbul'da polis memuruna arkadan saldıran cani tutuklandı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Türkiye'de son dönemde şiddet olayları artış göstermiş durumda. Polis memurlarına yönelik saldırılar ise oldukça fazla gündemde. O saldırılardan biri de İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dün saat 11.00 sularında gerçekleşti. 

İstiklal Caddesi'nde ayakta duran bir polis memuru durup dururken bir kişinin saldırısına uğradı. Söz konusu saldırıya ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. 

Görüntülerde saldırganın, polis memuruna arkadan yaklaştığı ve ensesine bıçak darbesi savurduğu görüldü. Bunun üzerine polis memurunun yardımına koşanlar oldu. 

Saldırgan oradan hızlı bir şekilde kaçarak uzaklaşırken polis memuru ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı

Saldırının ardından titizlikle yürütülen çalışmalar neticesinde polis memuruna arkadan saldıran caninin Oytun I. olduğu belirlendi. "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçu ile tutuklanan Oytun I.'nın cezaevine gönderildiği bildirildi.

Suç kayıtları ortaya çıktı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Söz konusu saldırganın "kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "uyuşturucu madde kullanımı" gibi suç kayıtlarına sahip olduğu bildirildi.

Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Cengiz 37 dk. önce Ne hastası olursa olsun. Hasta ise kapatın yüksek güvenlikli akıl hastanesine. Dışarıda geziyorsa da ağzıyla burnunun yerini değiştirin. Polise bu kadar rahat bıçaklı saldırı düzenleyen bize neler yapar? Çocuklara neler yapar? Türkiye, Gazze'den sonra herhalde dünyanın en güvensiz ülkelerinden biri oldu.
Sonraki Sayfa