Lübnan'ın güneyi kaynıyor! 25 İsrail askeri yaralandı

Güney Lübnan'da yaşanan çatışmalar sonucunda 25 İsrail askerinin yaralandığı ifade edildi. İşte ayrıntılar...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
13 Ekim 2024 19:42
GÜNCELLEME
13 Ekim 2024 19:55
Lübnan'ın güneyi kaynıyor! 25 İsrail askeri yaralandı
AA
Kaynak AA

Lübnan'ın güneyinde sıcak çatışmalara tanıklık ediliyor. Burada yaşanan çatışmalarda son olarak 25 İsrail askerinin yaralandığı öğrenildi. Konuya ilişkin açıklama ise "KAN" olarak bilinen İsrail devlet televizyonundan geldi.

Güney Lübnan'da pazar sabahından beri üç farklı çatışma yaşandığı ve bu çatışmalar neticesinde 25 İsrail askerinin yaralandığı bildirildi.

Yaralanan İsrail askerlerinden ikisinin durumu ciddi olarak açıklandı. Dört İsrail askerinin orta seviyede yaralı olduğu belirtilirken diğer İsrail askerlerinin ise hafif seviyede yaralı oldukları ifade edildi.

40 adet füzenin ateşlendiği bildirildi

İsrail Kanal 7 televizyonu da bölgede yaşanan çatışmalara dair yeni bilgiler verdi. Lübnan'dan İsrail'in kuzeyinde yer alan Yukarı Celil ve Batı Celil'e yönelik saldırılar düzenlendiği ifade edildi. Lübnan'dan bahsedilen bölgelere tam 40 adet füze ateşlendiği bildirildi.

Hizbullah, bir süredir yoğun bir şekilde çatıştığı İsrail'in kuzeyinde bulunan Yukarı Celil ve Batı Celil'i füzelerle hedef aldığını bildirmişti. Bunun üzerine Lübnan sınırının yakınlarındaki yerleşim alanlarında siren sesleri duyulmuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa