Ünlü piyanist Grinko Ankara'da müzikseverlerle buluştu

Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko, Ankara'da ATO Congresium müzikseverlerle buluştu...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 05:43
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 05:45
Ünlü piyanist Grinko Ankara'da müzikseverlerle buluştu
EP
Esra Polat Editör

Ankara'daki ATO Congresium'da sahne alan Grinko, performansıyla büyük beğeni topladı. Kendisine kemanda Vlada Ponyatovskaya, Anna Romanova ve Pavel Mazkevich, çelloda Yana Chekina, akordeonda ise Evgenya Popova eşlik etti.

Türk Dinleyicilere Özel Performans

Mayıs ayında çıkardığı ve büyük ilgi gören Aşık Veysel’in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' eserini de çalan Grinko, Türk dinleyicilerinin kalbini kazandı.

Ayrıca, 'Valse' ve 'Jana Maryam' gibi popüler eserleri de büyük ilgi gördü. Müzikseverler, Grinko'nun sahnedeki performansını cep telefonlarıyla kaydederken, sanatçıya yoğun ilgi gösterildi.

Alkışlarla Son Buldu

Konser sonunda Grinko, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Rus müzisyen Evgeny Grinko, klasik müzik ve modern unsurları birleştiren tarzıyla tanınan bir piyanist ve davulcudur. Grinko’nun müziği genellikle duygusal piyano melodileri, hafif perküsyon ritimleri ve yaylı çalgılarla zenginleştirilmiş bir yapıya sahiptir. "Valse" gibi besteleri dünya çapında popülerlik kazanmış, sadelik ve duygusal derinliğiyle müzikseverlerin beğenisini toplamıştır.

Özellikle son yıllarda Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" adlı eserine yaptığı modern yorum da Türk dinleyiciler arasında beğeni toplamış ve sahne performanslarına büyük ilgi çekmiştir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa