Balıkesir'de barışmaya gelen damat dehşet saçtı...

Balıkesir'de yaşanan olayda barışmaya gelen damat, kayınpederinin evinde 2 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi ise yaraladı...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 06:50
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 06:50
Balıkesir'de barışmaya gelen damat dehşet saçtı...
EP
Esra Polat Editör

Balıkesir'in Edremit ilçesinde aile içi geçimsizlik yüzünden çıkan tartışma, trajik bir katliama dönüştü. Murat Özer, barışma niyetiyle gittiği kayınpederinin evinde, tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getirip eşi Nezihe Nurçin Özer, baldızı Gülçin Kaya ve kayınvalidesi Sevim Kaya’ya bıçakla saldırdı. Saldırıda Gülçin Kaya ve Sevim Kaya hayatını kaybederken, Nezihe Nurçin Özer ve kayınpederi Ali Rıza Kaya yaralandı.

Olayın Detayları

Saat 19.30 sıralarında Kızılkeçili Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Murat Özer ile bir süre önce evi terk eden eşi Nezihe Nurçin Özer arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı. Barışmak amacıyla kayınpederinin evine giden Murat Özer, eşi ve kayınpederi ile yeniden tartışmaya başladı. İddiaya göre, Nezihe Nurçin Özer’in eve dönmeyi reddetmesi ve ailesinin de bu kararı desteklemesi üzerine Murat Özer mutfağa giderek bıçak aldı. Sonrasında baldızı Gülçin Kaya, kayınvalidesi Sevim Kaya, eşi ve kayınpederine saldırdı.

Yardım Çığlıkları ve Müdahale

Kaya ailesinin evinden yükselen yardım çığlıklarını duyan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, Gülçin Kaya’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kayınvalide Sevim Kaya da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi süren Nezihe Nurçin Özer ile elinden yaralanan kayınpeder Ali Rıza Kaya’nın hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Cinnet Getiren Damat Gözaltında

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Murat Özer, ilk ifadesinde cinnet geçirdiği için saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi. Kaya ailesinin komşuları, evden yükselen çığlıkları duyduklarını ve olay yerine koşsalar da müdahale edemediklerini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa