İzlanda - Türkiye maçı ne zaman? İşte detaylar

UEFA Uluslar Ligi 4. hafta maçında A Milli Takım, deplasmanda İzlanda'ya konuk olacak. Peki İzlanda-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 09:22
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 17:31
İzlanda - Türkiye maçı ne zaman? İşte detaylar
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı konuk etti. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın taktiksel hamleleri ve oyuncu değişiklikleriyle zorlanan maçta İrfan Can Kahveci'nin attığı golle milliler sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle Türkiye, puanını 7’ye yükselterek grup liderliğini sürdürdü.

Karadağ karşısında milliler, rakibin savunmasını aşmakta zaman zaman zorluk yaşasa da, Montella'nın ikinci yarıdaki hamleleri sonuç verdi. Orta sahadaki oyunun temposunu artıran ve hücum hattını güçlendiren milliler, İrfan Can Kahveci’nin golüyle öne geçti. Bu gol, Türkiye’ye önemli bir galibiyet getirdi ve grup liderliğinin korunmasını sağladı.

Milliler, sıradaki maçında İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maç, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü 21.45'te başlayacak ve İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele TV8 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

A Milli Takım, bugüne kadar oynadığı maçlarda Galler ile 0-0 berabere kalmış, İzlanda'yı 3-1 ve Karadağ'ı 1-0 yenmişti. Rakip İzlanda ise son maçında Galler ile 2-2 berabere kaldı. İzlanda deplasmanında da galibiyet hedefleyen milliler, grubundaki liderlik avantajını sürdürmek istiyor.

Türkiye - Galler: 16 Kasım 2024, 20:00

Karadağ - Türkiye: 19 Kasım 2024, 22:45

Erteleme tehlikesi

Başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak mücadelenin hava koşulları nedeniyle ertelenebileceği de öne sürüldü. Yaşanan don maç ile ilgili belirsizlik yaratırken, müsabaka saatine kadar saha zeminiyle ilgili çalışmaların süreceği belirtildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa