En çok önerilen akıllı saat "Galaxy Watch Ultra" oldu

Performans tutkunlarına su dahil tüm sporlarda eşlik etmesi için tasarlanan Samsung'un Galaxy Watch Ultra akıllı saati, en çok önerilen akıllı saat oldu.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 10:03
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 10:25
En çok önerilen akıllı saat ''Galaxy Watch Ultra'' oldu
AA
Kaynak AA

Samsung Galaxy Watch Ultra, “mükemmel” derecesiyle zirvede

Samsung Galaxy Watch Ultra, ABD’nin önde gelen tüketici dergilerinden Consumer Reports tarafından yapılan değerlendirmede "Mükemmel" derecesiyle en çok tavsiye edilen akıllı saat seçildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Galaxy Watch Ultra 100 üzerinden 92 puan alarak 11 farklı kategoride en yüksek dereceyi elde etti. Ayrıca, Galaxy Watch7 Bluetooth modeli de 90 puanla 4. sırada yer aldı.

Zorlu koşullara dayanıklı Galaxy Watch Ultra

Samsung’un Galaxy AI teknolojisiyle donatılan Galaxy Watch Ultra, zorlu ortamlarda yüksek performans sergileyerek ve BioActive sensör sayesinde kalp atış hızı ile uyku ölçümü gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Galaxy Watch7 ise kullanıcıların günlük zindelik ve fitness durumunu desteklemek amacıyla geliştirilmiş özellikler sunuyor.

Kullanıcı dostu özellikler

Samsung’un Galaxy Watch serisi, kullanıcı dostu arayüzü ve kişiselleştirilmiş sağlık önerileri ile dikkat çekiyor. Çift Sıkıştırma Hareketi ve Smart Reply gibi özellikler, Galaxy Watch’un pratik kullanımını sağlıyor. Galaxy Watch7, 100’den fazla egzersiz takibini doğru bir şekilde yapma imkânı tanıyor.

Galaxy AI destekli zindelik takip sistemi

Galaxy AI, zindelik takibi ve kişiye özel analizler sunarak kullanıcıların genel sağlık durumlarını daha bilinçli takip etmelerine olanak tanıyor. Enerji Skoru ve AI tabanlı Uyku Koçluğu gibi kişisel analizlerle Galaxy Watch kullanıcılarının günlük sağlık hedeflerine ulaşmaları için detaylı yönlendirmeler sağlıyor.

Darbeye dayanıklı tampon tasarımı ve üstün dayanıklılık

Samsung’un Galaxy Watch Ultra modeli, spor tutkunları için geliştirilmiş darbeye dayanıklı tampon tasarımı ve üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. "TitaniumGrade 4" çerçeve ve "10ATM" su geçirmezlik özelliği ile -20 ila 55 derece arasındaki çalışma sıcaklıklarına dayanabilen bu model, deniz seviyesinin 500 metre altından 9.000 metre üstüne kadar geniş bir aralıkta işlev gösterebiliyor. Galaxy Watch Ultra, kişiselleştirilmiş kalp atış hızı takibi ile yoğun egzersizlerde dahi kullanıcılara tam performans desteği sağlıyor.

Wear OS 5 ile gelişmiş akıllı saat deneyimi

Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra, "Wear OS 5" işletim sisteminin gücünü kullanan ilk Android akıllı saatler olarak öne çıkıyor. Bu yeni sürüm, kullanıcı etkileşimlerini daha akıcı hale getirirken, enerji verimliliği ve performans artışı sunuyor. Kullanıcılar, bileklerinden Galaxy hizmetleri, Google uygulamaları ve diğer popüler üçüncü taraf uygulamalara kolaylıkla erişebiliyor.

Super AMOLED ekranla net görüntüleme

Galaxy Watch Serisi, Super AMOLED ekranları sayesinde güneş ışığında dahi net bir görüntü sunuyor. Canlı renkler ve yüksek çözünürlük, kullanıcıların antrenman ve günlük kullanımlarında gerekli tüm bilgilere kolayca erişmesini sağlıyor. Her zaman açık ekran ve gece modu özellikleriyle Galaxy Watch Ultra, özellikle karanlık ortamlarda kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

Safir kristal cam ekranla çizilmelere karşı koruma

Serinin tüm modelleri, safir kristal cam ekran kaplamasıyla çizilmelere karşı ekstra dayanıklılık sunuyor. Galaxy Watch Ultra’da kullanılan titanyum malzeme ve dinamik kasa sistemi, saatin her koşulda yüksek dayanıklılık göstermesini sağlıyor. Özellikle zorlu spor aktivitelerinde çizilme riskini azaltarak uzun ömürlü bir kullanım imkânı tanıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa