Çankaya Evleri için başvurular bugün başlıyor!

Çankaya Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ve farklı branşlarda eğitimlerin verildiği Çankaya Evleri için başvurular bugün başlıyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 10:37
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 11:41
Çankaya Evleri için başvurular bugün başlıyor!
Ecem Çetin Muhabir

Çankaya Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen, her yıl çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Çankaya Evlerinde yeni bir dönem başlıyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle Çankaya Belediyesi kurslara kendi imkanlarıyla devam edecek.

Çankaya Evlerinde başvurular bugün itibariyle başlıyor. 09.00 saatlerinden itibaren alınacak başvurular, 18 Ekim Cuma günü saat 23.59'a kadar devam edecek.  

Çankaya Evlerinde kayıt tarihleri farklılık gösteriyor. 

Çayyolu Çankaya Evi, Türkan Saylan Çankaya Evi, Türkkonut Çankaya Evi, Bilkent Çankaya Evinde başvurular, 14 Ekim'de (Bugün) yapılacak. 

Ümitkoy Çankaya Evi, Beysukent Çankaya Evi, Mutlukent Çankaya Evi, Yaşar Kemal Çankaya Evi ve İsmail Cem Çankaya Evinde başburular 15 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

16 Ekim'de ise Yıldız Çankaya Evi, Zübeyde Hanım Çankaya Evi, Birlik Çankaya Evi, Ayrancı Çankaya Evi, Maltepe Çankaya Evi ve Cebeci Çankaya Evleri için başvurular alınacak.

Karapınar Çankaya Evi, Mürsel Uluç Çankaya Evi, Sokullu Çankaya Evi, Öveçler Nazım Hikmet Çankaya Evi, Maltepe Çankaya Evi, 100. Yıl Çankaya Evi ve Hasan Ali Yücel Çankaya Evi için başvurular 17 Ekim'de yapılacak.

16 Ekim'de ise Bayraktar Çankaya Evi, Kırkkonaklar Çankaya Evi, Bademlidere Çankaya Evi, Esat Çankaya Evi, Mimar Sinan Çankaya Evi, 50. Yıl ve Dilekler Çankaya Evi ve Emek Çankaya Evi için başvurular gerçekleştirilecek.

Kurslara başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, https://www.cankaya.bel.tr/pages/89/CANKAYA-EVLERI/ adresi üzerinden başvurularını yapacak.

Ön başvurusunu tamamlayan kursiyerler, kurs görecekleri Çankaya Evine giderek başvuru formu ile bizzat başvuru yapacak. 

Ücretsiz ve kontenjan sınırı olacak olan Çankaya Evleri Kurslarına başvuru için için 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğraf yeterli olacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa