İETT otobüsü Bahçelievler'de ağaca çarptı: 7 yaralı!

İstanbul Bahçelievler’de sabahın erken saatlerinde bir İETT otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu ağaca çarptı: 7 yolcu yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 10:53
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 11:26
İETT otobüsü Bahçelievler'de ağaca çarptı: 7 yaralı!
DHA
Kaynak DHA

İstanbul’da İETT otobüsü ağaca çarptı: 7 yaralı

İstanbul Bahçelievler’de sabah saatlerinde bir İETT otobüsünün ağaca çarpması sonucu 7 yolcu yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti

Olay, saat 08.30 sıralarında İzzettin Çalışlar Caddesi’nde meydana geldi. Güngören yönünde ilerleyen Ali Kemal K. yönetimindeki İETT otobüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımdaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsteki yolcular savrulurken, çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Yaralı yolcular hastanelere sevk edildi

Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, yaralı yolculara ilk müdahaleyi yaptı. Hafif yaralanan 7 yolcu, çevredeki hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, İETT şoförünü ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Görgü tanığı olayı anlattı

Kaza sırasında bölgede olan esnaf Uğur Kuşçu, “Otobüs, durağa yaklaşık üç bina gerideydi. Birden hareket etti ve ağaca çarptı. O sırada okul önünde olmasına rağmen, çocuklar okula girdiği için büyük bir facia yaşanmadı. Sesi duyunca koştuk, otobüste yaralananları dışarı çıkardık” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa