Hastanede kız çocuğuna "müstehcen film" izleten adam darp edildi!

Adana ili Seyhan ilçesinde Devlet Hastanesi'nde doktora muayene için sıra bekleyen adam, 7 yaşındaki kız çocuğuna müstehcen film izletti, darp edildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 11:10
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 11:59
Hastanede kız çocuğuna ''müstehcen film'' izleten adam darp edildi!
DHA
Kaynak DHA

Seyhan Devlet Hastanesi’nde gerilim yaşandı

Adana'da, Seyhan Devlet Hastanesi'nde doktor sırası bekleyen Sefa E. (29), yanına oturan 7 yaşındaki bir kız çocuğuna, cep telefonundan uygunsuz içerik izlettiği iddiasıyla çevredeki vatandaşlar tarafından darbedildi. Olay, 9 Ekim'de saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Sefa E., telefonundan bir yetişkin filmi açarak çocuğun izlediği iddiasıyla kalabalığın tepkisiyle karşılaştı.

Vatandaşlar tepki gösterdi, polis müdahale etti

Sefa E.’nin yanındaki çocuğa yetişkin filmi izlettiğini fark eden çevredeki hastane ziyaretçileri, duruma hemen tepki göstererek şüpheliyi darbetmeye başladı. Olay yerine gelen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sefa E.'yi öfkeli kalabalığın elinden kurtararak gözaltına aldı.

Şüphelinin savunması ‘yanlışlıkla açıldı’ oldu

Polis merkezine götürülen Sefa E., ifadesinde uygunsuz içeriğin cebine koyarken yanlışlıkla açıldığını, çocuğa izletmediğini savundu. Şüpheli, “Bu, daha önce izlediğim bir görüntüydü. Telefonu cebime koyarken yanlışlıkla açıldı ve çocuğa bir şey izletmedim” dedi. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Sefa E., mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çocukları bu tür durumlara karşı nasıl koruyabilirsiniz?

Pedagogların önerisine göre, çocukların zararlı içeriklerden korunması için anne babaların çocuklarıyla dijital ortamda bilinçli şekilde ilgilenmeleri ve içerikleri denetlemeleri gerekiyor. Çocukların akıllı cihazlarla yalnız kalmamaları ve güvenlik önlemleri alınması önemli adımlar arasında.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa