Karadut dizisine iki yeni isim katılıyor!

Pazartesi akşamları ATV'de ekrana gelen, ilgiyle izlenen Karadut dizisine Nergis Kumbasar ve Mert Doğan dahil oluyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 11:55
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 12:08
Karadut dizisine iki yeni isim katılıyor!
Ecem Çetin Muhabir

ATV'de ekrana gelen, başrollerini Şükrü Özyıldız ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Karadut dizisi geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı. 

Zuhal Erdem'in hayat hikayesini ekrana taşıyan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken, pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor.

Bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek olan Karadut dizisine yeni isimler dahil oluyor.

Sevilen dizinin kadrosuna ünlü oyuncular Nergis Kumbasar ve Mert Doğan, katılıyor. 

Kumbasar, ailenin neşe kaynağı olan halaları ‘Yüksel’ karakterine hayat verirken, Doğan ise yüksek özgüvenli ve karizmatik bir figür olan ‘Baran’ karakteriyle diziye renk katacak.

Nergis Kumbasar’ın canlandırdığı Yüksel Hala, abisi Çetin’e göre daha rahat ve özgürlüğüne düşkün bir karakter. Başına buyruk tavırlarıyla dikkat çeken Yüksel, herkesin yüzünü güldüren bir figür olarak ailenin neşe kaynağı olacak. Ancak, tatlı görüntüsünün ardında küçük kurnazlıklar da barındırıyor. Erdem kardeşlerin ona taktığı “Mikser” lakabı, bu kurnazlıklarının bir yansıması. Davetsiz bir misafir olarak eve geri dönecek olan Yüksel Hala, evdeki dengeleri alt üst edecek gibi görünüyor.

Mert Doğan’ın hayat verdiği Baran, yüksek sosyal statüsü ve zenginliği ile dikkat çeken bir karakter. Çevresine karşı baskın ve iddialı tavırlarıyla öne çıkan Baran, bulunduğu her ortamda ilgiyi üzerine çekmekte zorlanmıyor. Bu özellikleriyle özellikle Begüm’ün ilgisini hızlı bir şekilde kazanacağı kesin gibi görünüyor.

Karadut yeni bölüm tanıtımı için: https://www.youtube.com/watch? v=3qxT9H4QI0Y

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa