ABD'li "Gotik Gelin" oyun havasıyla coşup, kına yaktı!

Mersin'de yaşayan Faruk Emre ile dünya evine giren ABD'li Ella'nın düğün törenleri sosyal medyada viral oldu. Siyah gelinlik tercih eden "Gotik gelin"in Türk geleneklerine uygun düğün merasimi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

YAYINLAMA
14 Ekim 2024 12:56
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 12:56

Mersin'de bir Türk ile evlenen Amerikalı "Gotik gelin"  tarzıyla ilgi gördü. 

Sosyal medyada "Gotik gelin" olarak viral olan ABD'li Ella, Türk geleneklerine uygun bir düğün töreniyle izleyicilerin dikkatini çekti. 

Siyah gelinlik tercih eden genç kadın, Türk geleneklerine uygun kına gecesi ve düğün merasimiyle sosyal medyada viral oldu. Ella'nın eğlenceli anları, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Siyah Gelinlik ve Kına Merasimi

Ella, Mersin'de yaşayan Faruk Emre isimli gençle evlenirken, düğününü Türk geleneklerine göre yaptı. Geleneksel kuşak bağlama ve kına merasimi ile Türk kültürünün önemli ritüellerine yer verilen törende, avucuna kına yakılan Ella, siyah gelinliğiyle dikkat çekti. Farklı tarzıyla ön plana çıkan gelin, kendine has şıklığını geleneksel ögelerle birleştirdi.

Oyun Havalarıyla Coştu

Düğün sırasında oyun havaları eşliğinde eğlenen Ella, adeta kurtlarını döktü. Geleneksel müziklerle dans eden gelinin keyif dolu anları izleyenleri hem güldürdü hem de beğeni topladı. Düğün görüntüleri sosyal medya kullanıcıları tarafından hızla paylaşılarak viral oldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.