Altındağ'da kadınlar ve gençler tiyatro ile buluşuyor!

Altındağ Belediyesi, kadınlar ve gençler için başlattığı tiyatro seferberliğine devam ediyor. Belediyenin uygulaması ile tiyatroya gitmeyen kalmıyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 13:33
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 15:32
Altındağ'da kadınlar ve gençler tiyatro ile buluşuyor!
Ecem Çetin Muhabir

Altındağ Belediyesi, kültür ve sanat konusunda önemli bir projeye imza atıyor. Belediye, tiyatroya gitmemiş olan kadınları ve gençleri tiyatro ile buluşturuyor.

Belediyenin başlattığı tiyatro seferberliği sürüyor. 

Altındağ Belediyesi, bu sezon da hayatında ilk kez tiyatroya gitme fırsatı yakalayan kadın ve çocuklara keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. 

500 kişi tiyatroya götürülecek 

Ekim ayı boyunca 500 kişinin tiyatroya götürülmesi planlanırken, tiyatro sevgisiyle dolu yeni bir sezonun kapıları açıldı.

Altındağ Belediyesinin bu etkinlikleri, hem kadınların hem de gençlerin sanata olan ilgisini artırarak kültürel faaliyetlere katılımlarını teşvik ediyor.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, konuya ilişkin açıklama yaparak, kadınları yıl boyunca kültür ve sanatın önemli eserleri ile buluşturmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Tiyatro seferberliğini yeniden başlattıklarını ifade eden Veysel Tiryaki, önceki dönemlerde Altındağ'da tiyatroya gitmeyen kadın ve çocuk kalmayacak sloganıyla harekete geçtiklerini ve hedeflerine ulaştıklarını söyledi. 

"Tiyatro, Altındağ'daki vatandaşlarımız için artık lüks olmaktan çıkacak"

Altındağlı kadınlar ve gençlerin tiyatro gösterimlerini sabırsızlıkla beklediklerini belirten Tiryaki, şunları söyledi;

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, ekim ayında 500 Altındağlı kadın ve gencin tiyatro ile buluşacağını ifade ederek, bu sayının giderek artacağını belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa