Haber sitemizin yeni adresi "www.ankaramasasi.com.tr" olacak

2020 yılından bu tarafa “com” uzantısıyla yayın hayatını sürdüren Ankara Masası, 18.10.2024 tarihi itibarıyla yeni adresi “www.ankaramasasi.com.tr” üzerinden hizmet verecek.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 14:10
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 14:12
Haber sitemizin yeni adresi ''www.ankaramasasi.com.tr'' olacak
MP
Mevlüt Peker Editör

Kendi öz sermayesiyle ve tam bağımsız olarak 2020 yılında yayın hayatına başlayan Ankara Masası, o tarihten bu yana internet gazeteciliği alanında prensiplerinden taviz vermeden Türkiye ve kamuoyu yararına faaliyet gösteriyor. Ankara Masası, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla başta Ankara olmak üzere, Türkiye ve dünyadaki tüm güncel gelişmeleri anında okuyucularına sunuyor. Ankara merkezli olan ve başkentten gelişmeleri ön plana çıkaran Ankara Masası, siyasi ve sosyal konularla ilgili özel içerikleriyle de gündeme katkı sağlıyor.

Yaklaşık dört yıldır hizmet veren Ankara Masası, çeşitli gündem başlıklarında yerel ve ulusal haberlere dair kapsamlı bir içerik sunarak medya dünyasında önemli bir yer edindi. Şimdi de alan adı değişikliği ile yeni bir döneme giriyor.

İnternet sitemizin mevcut “www.ankaramasasi.com” olan alan adını, yakın zamanda “www.ankaramasasi.com.tr” olarak değiştiriyoruz. Bu değişiklik, değerli okuyucularımıza daha güvenli ve kolay erişim sağlamayı hedefliyor. İnternet sitelerinin coğrafi ve kurumsal kimliğini belirleyen alan adı değişikliğine giden Ankara Masası, “com” olan uzantısını Türkiye’ye özgü bir alan adı uzantısı olan ve sadece Türkiye’deki işletmelere ve bireylere tahsis edilen “com.tr” yaparak konumunu güçlendiriyor.

Alan adı değişikliğimizle ilgili tüm yönlendirmeler hazırlanmış olup, 18.10.2024 tarihi itibarıyla yeni adresimiz üzerinden siz değerli okurlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Güncel haberlerimize artık www.ankaramasasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa