Bahar'ın ekrana gelecek 20. bölümünden bir tanıtım daha!

Show TV'de ilgiyle izlenen Bahar dizisi yarın akşam 20. bölümüyle ekrana gelecek. Sevilen diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 14:52
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 15:06
Bahar'ın ekrana gelecek 20. bölümünden bir tanıtım daha!
Ecem Çetin Muhabir

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya,  Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Elit Andaç Çam isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, Show TV'nin sevilen dizisi Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkıyor. 

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren ve ilgiyle izlenen, salı akşamları ekranlarda fırtınalar estiren Bahar dizisi yarın akşam 20. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümü izleyicisi tarafından büyük bir merakla beklenen diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Merakla beklenen dizinin yeni tanıtımı, Bahar ve Rengin arasındaki gerilim dolu sahnelerle izleyicilerin dikkatini çekti. Bahar’ın, Rengin’e “Bu evi mi istiyorsun, al hayrını gör” diyerek 25 yılını verdiği evi yıkıp dökmesi tanıtıma damga vurdu. İkilinin yıllar sonra gerçekleşen bu yüzleşmesinin oldukça çetin geçeceğinin ilk sinyalleri verildi. Bahar’ın yanında her zaman olan en büyük destekçisi Evren’in “Seni çok seviyorum” sözleri ise Bahar ve Evren cephesinde izleyicileri sıcacık ve duygusal anların beklediğini gösterdi. Bu yüzleşme ve sevgi dolu anlar, dizinin yeni bölümlerinde heyecanı doruğa çıkaracak.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.       

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın? 20. Bölüm 2. Tanıtım;

https://www.youtube.com/watch?v=EFvCWAYprU8

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa