Karadut dizisi bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek!

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolünde buluştuğu, ATV'de izleyici karşısına çıkan Karadut dizisi bu akşam dördüncü bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 17:20
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 17:36
Karadut dizisi bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

ATV ekranlarının yeni başlayan projelerinden birisi olan, hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Karadut dizisi geçtiğimiz haftalarda ekran yolculuğuna başladı.

Kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Şükrü Özyıldız, Burak Dadak, Selin Türkmen, Engin Şenkan gibi isimlerin buluştuğu, pazartesi akşamları ilgiyle izlenen dizi, bu akşam dördüncü bölümüyle ekrana gelecek.

4. bölümde neler yaşanacak?

Çetin, kızı Zuhal’in aldığı kararlara karşı çıkmak için her yolu deniyor ve bu süreçte Figen’i de kullanarak kızının cesaretini kırmaya çalışıyor. Ancak Çetin’in bu çabaları, büyük kızıyla olan sınavını sona erdirmeyecek gibi görünüyor. Çetin’in planları devam ederken, Zuhal ise beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalıyor. Tanıdık bir yüz, Zuhal’den seans alıyor ve Zuhal, yeni danışanının gerçek niyetlerinden habersiz bir şekilde seansları yürütüyor. Zuhal, yaşadığı zorlu günleri Tayfun’un desteğiyle atlatıyor ve onun yanında huzur buluyor. Ancak bilmediği bir şey var: Tayfun’un, başkaları için bambaşka bir anlam taşıdığı. Diğer yandan, Bora'nın yaşadıkları Aslı ile ilişkilerinde yeni bir döneme kapı aralıyor. Ancak Aslı’nın öğrendikleri, çiftin ilişkisini dönülmez bir çıkmaza sürüklüyor. Aslı ve Bora, bu zorlu süreci aşmakta büyük bir mücadele verecek. Oğlunun kendisinden sakladığı gerçekleri öğrenen Nihan, çevresindeki insanların tüm uyarılarını göz ardı ediyor. İçindeki öfke gitgide büyüyor ve bu duygular onu şaşırtıcı bir hamle yapmaya yönlendiriyor. Nihan’ın bu kararı, çevresinde önemli etkilere yol açacak. Babası Çetin'in baskılarına rağmen Tayfun’la olan ilişkisine güveni artan Zuhal, her geçen gün aşkına daha sıkı sarılıyor. Ancak yalnızlığının aile içinde dedikodulara konu olduğunu fark ediyor. Zuhal, bu durum karşısında herkesi şaşırtacak ve ailenin gündemini değiştirecek bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Bu teklif, ailenin dinamiklerini kökten değiştirecek bir etki yaratabilir.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Diziyi, Sırma Yanık kaleme alıyor. 

Karadut, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da ATV'de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa