Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti

Bir süredir kanser tedavisi gören bir dönemin sevilen türkücüsü Ankaralı Turgut isyan etti: "Yardım paralarına göz diken evlatlarımı reddettim."

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 18:39
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 19:43
Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti
EK
Esra Koçak Editör

Bir süredir kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut çocuklarına isyan etti ve "Yardım paralarına göz diken evlatlarımı reddettim" dedi.

Ankaralı Turgut olarak bilinen ünlü türkücü, sağlık sorunları nedeniyle 1,5 ayda 13 kilo vermiş ancak maddi zorluklar yaşadığı için gerekli olan akıllı ilaç tedavisine başlayamamıştı. Bu süreçte, kızı Hasret Karataş’ın evine taşınan sanatçı için bir vefa ve yardımlaşma gecesi düzenlenmişti. Geceye Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankaralı Turgut’un kızı ve dostları katılarak destek vermişti.

Ancak Ankaralı Turgut, bugün sosyal medyada yayınladığı bir video ile dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü türkücü, tedavisi için toplanan paraları almak isteyen çocuklarına sert tepki göstererek onları evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Turgut, video konuşmasında, "27 yıldır benim paramla geçiniyorlar, baba parasıyla damat besliyoruz. Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı, çete olmuşlar. Bana toplanan ilaç paralarını tehdit ederek almak istiyorlar. Bunları herkes bilsin, hepsi yalancı ve iftiracı" ifadelerini kullandı.

Sanatçının bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı buldu.





Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa