Vicdansız anne, yenidoğan bebeğini hastaneye bıraktı ve kaçtı

Manisa Şehir Hastanesi'ne yaklaşık 20 günlük bebeğini bırakıp ayrılan kişi aranıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
14 Ekim 2024 21:02
GÜNCELLEME
14 Ekim 2024 21:23
Vicdansız anne, yenidoğan bebeğini hastaneye bıraktı ve kaçtı
AA
Kaynak AA

Manisa Şehir Hastanesi'nde vatandaşlar, hastanenin ultrasonografi biriminin bekleme salonunda kundakta bırakılmış yaklaşık 20 günlük bir bebek buldu. Durumu fark eden kişiler, hemen hastane yetkililerine haber verdi. Hastane yetkilileri, bebeği koruma altına alarak, tıbbi müdahalede bulunmak üzere yoğun bakım ünitesine sevk etti. Bebeğin sağlık durumu yakından takip edilirken, olay hastane polisi, savcılık ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bildirildi.

Olayın ardından güvenlik kameraları incelendi ve kamera kayıtlarında, dün öğle saatlerinde hastaneye gelen siyah çarşaflı bir kişinin hareketleri dikkat çekti. Bu kişi, gün boyunca hastanenin farklı noktalarında vakit geçirdi ve ertesi gün bebeği ultrasonografi biriminin bekleme salonuna bıraktıktan sonra hastaneden ayrıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinden bu kişinin kimliği belirlenmeye çalışılıyor.

Hastane yetkilileri, bebeğin sağlık durumunun stabil olduğunu ve gerekli bakımların devam ettiğini bildirdi. Öte yandan, güvenlik güçleri, bebeği hastaneye bırakıp ayrılan kişiyi tespit etmek ve yakalamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa