Sincan'da yol verme kavgasında Sefa Çelik öldürüldü

Ankara'nın Sincan ilçesinde yol verme kavgasında, 23 yaşındaki kurye Sefa Çelik, kalbine saplanan bir tornavida sonucu hayatını kaybetti.

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 00:57
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 01:04
Sincan'da yol verme kavgasında Sefa Çelik öldürüldü
CS
Canan Salman Muhabir

Olay, Atatürk Mahallesi'ndeki Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Sefa Çelik, kuryelik yaptığı sırada trafikte başka bir araçtaki şüphelilerle yol verme meselesi yüzünden tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine saldırganlar, kalabalık bir grup halinde Çelik'e saldırdı. İlk başta aracına binip kapılarını kilitleyen genç kurye, saldırganların arabasına zarar vermesi üzerine aracından inmek zorunda kaldı. Arbede sırasında gruptan bir kişi, Çelik'in kalbine tornavida sapladı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Sefa Çelik yaralı halde yakındaki bir iş yerine sığındı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Çelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Sefa Çelik'in cenazesi, memleketi Çorum'da toprağa verildi.

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, kaçan 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgulamalarının sürdüğü belirtilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olayın tanıklarından biri olan esnaf Erdal Kibar, Sefa Çelik'e ilk yardımda bulunmaya çalıştığını belirtti. Kibar, "Mağazanın içinde yaralı halde yatıyordu. Göğsündeki yarayı fark ettik ve bir arkadaşla birlikte ilk yardım yapmaya çalıştık. Sonra sağlık ekipleri geldi. Bıçakla yaralandığı söylendi ama olayda bir arbede olmuş. Çocuk dayak yemiş. Arabada bulduğu herhangi bir şeyle inmiş olabileceğini düşünüyorum." dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa