Gazze gece boyunca İsrail tarafından vuruldu

İsrail ordusunun gece boyu Gazze'de düzenlediği saldırılarda 29 Filistinli öldü. İşte saldırılara dair detaylar ve bölgedeki son durum...

EM
Erhan Meyveci Editör
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 08:40
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 08:40
Gazze gece boyunca İsrail tarafından vuruldu
EM
Erhan Meyveci Editör

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlediği son hava saldırılarında en az 29 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırılar, Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı, Gazze kenti, güneydeki Han Yunus ve Nusayrat Mülteci Kampı gibi çeşitli noktalarda gerçekleşti.

Cibaliya ve Gazze Kentindeki Saldırılar

Kemal Advan Hastanesi'nden alınan bilgilere göre, Cibaliya'da El-Faluca bölgesinde bir eve düzenlenen saldırıda 4 kişi, Gazze'nin Ez-Zeytun Mahallesi'nde Ed-Dahduh ailesinin evine yönelik saldırıda ise 3 kişi yaşamını yitirdi.

Han Yunus ve Nusayrat'ta Ağır Kayıplar

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, Han Yunus'un Beni Süheyla bölgesinde yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı bir eve yapılan saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, El-Fuhari kasabasında düzenlenen başka bir saldırıda 7 kişinin öldüğü bildirildi.

Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Saldırılar

Nusayrat Mülteci Kampı'nın batısında bir eve yapılan saldırıda ise 5 kişi yaşamını yitirdi. Saldırılar sonucunda ölü ve yaralı sayısının artabileceği kaydediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa