2025 Oscar Ödülleri'nde sunuculuğu kim üstlenecek?

Oscar Ödülleri, 2 Mart 2025'te dağıtılacak. Ödül törenini kimin sunacağı merak edilirken Deadpool ve Wolverine hayranlarını sevindiren bir haber geldi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 11:14
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 12:33
2025 Oscar Ödülleri'nde sunuculuğu kim üstlenecek?
Hakan Öksüz Editör

Geçtiğimiz yaz sinemalara damga vuran Deadpool ve Wolverine filmiyle izleyici karşısına çıkan Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın, önümüzdeki Oscar Ödülleri'ni sunacağı iddiaları gündemde.

İkiliyi bir araya getiren film, 26 Temmuz'da vizyona girmişti.

Film gişede tarihi bir başarıya ulaştı

Film, gişe başarısıyla tüm zamanların en çok hasılat yapan 18 yaş üstü filmleri (R-Rated) listesinde zirveye oturdu.

Dünya genelinde 1 milyar 86 milyon dolar hasılat elde ederek, daha önce bu rekoru elinde bulunduran 2019 yapımı "Joker" filmini geride bıraktı.

2024 yılında 1 milyar dolar barajını aşan ikinci yapım oldu. Bir diğer animasyon filmi olan Ters Yüz 2 de aynı başarıyı yakalamıştı.

Açılış hasılatıyla dikkat çekti

ABD'deki ilk hafta sonunda 205 milyon dolar hasılat elde eden Deadpool ve Wolverine filmi, tüm zamanların sekizinci en yüksek açılış hasılatına sahip film olarak tarihe geçti. Sinema tarihinde yalnızca dokuz film, açılış haftasında 200 milyon dolar barajını aşmayı başarmıştı.

Oscar sunuculuğu için Reynolds ve Jackman öne çıkıyor

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929 yılından bu yana verilen Oscar Ödülleri'ni kimin sunacağı sorusu her yıl merak konusu oluyor.

İddialara göre, gelecek yıl 2 Mart'ta gerçekleşecek Oscar töreninde, Deadpool ve Wolverine filminin başrol oyuncuları Ryan Reynolds ile Hugh Jackman sunuculuk görevini üstlenebilir.

Diğer adaylar kimler?

Deadline'ın haberine göre, sunuculuk için birçok isim değerlendirilse de, Reynolds ve Jackman bu listede öne çıkan isimler arasında yer alıyor.

Diğer potansiyel sunucular arasında Will Ferrell, Amy Poehler ve Dwayne Johnson gibi isimler de bulunuyor. Hugh Jackman daha önce, 2019 yılında Oscar Ödülleri'ni sunarak bu görevi başarıyla yerine getirmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa