Perşembe akşamı ekrana gelecek Siyah Kalp'ten yeni tanıtım!

Show TV'nin yeni başlayan dizisi Siyah Kalp, perşembe akşamı 6. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümü merakla beklenen diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 12:08
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 12:17
Perşembe akşamı ekrana gelecek Siyah Kalp'ten yeni tanıtım!
Ecem Çetin Muhabir

Perşembe akşamları Show TV'de büyük bir ilgiyle izlenen, yeni sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olan Siyah Kalp dizisi, 6. bölümüyle 17 Ekim Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak. 

Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, yeni bölümü merakla beklenen Siyah Kalp dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Yeni bölüm tanıtımında dikkat çeken detaylardan biri, Nuh ve Sevilay arasındaki yakınlaşma olurken, Cihan ve Melek’in aşk dolu buluşması da izleyicilerin gözünden kaçmıyor. Melek ve Nuh, gerçekleri ortaya çıkarmak için mücadele ederken, Şansalanlar Konağı’nda gerginlik giderek artıyor. Bu sırada Sumru’nun Samet’e, “Benim de sana söylemek istediğim bir şey var.” demesi, izleyicilerde "Gerçekler ortaya çıkacak mı?" sorusunu uyandırıyor. Öte yandan, Cihan ve Sevilay’ın nikahında gerçekleşen silahlı saldırı, saldırganın Tahsin olabileceği ihtimalini gündeme getiriyor ve yeni bölüm için heyecanı daha da yükseltiyor. 

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor. 

Siyah Kalp, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de! 

6. Bölüm 2. Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=iEtVAdueZ0U 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa