Rapçi Diddy, 6 yeni cinsel istismar suçlamasıyla karşı karşıya

ABD'li rapçi "Diddy" hakkında açılan cinsel istismar davalarına 6 yeni suçlama eklendi. Mağdurlardan birinin 16 yaşında olduğu kaydedildi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 15:04
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 15:30
Rapçi Diddy, 6 yeni cinsel istismar suçlamasıyla karşı karşıya
Hakan Öksüz Editör

ABD'de cinsel istismardan adam kaçırmaya, kundaklamadan zorla çalıştırmaya ve uyuşturucu bulundurmadan alıkoymaya kadar pek çok suçlamayla karşı karşıya kalan "Diddy" lakaplı rapçi Sean Combs hakkında 6 yeni davanın açıldığı kaydedildi. 

16 Eylül'de gözaltına alınan Diddy ile ilgili iddialar, ABD basınında gündeme oturdu.

Şoke eden suçlamalar

Gelen son bilgilere göre takma adı "John Doe" olan bir erkek mağdur, ünlü olma hayaliyle katıldığı bir partide henüz 16 yaşındayken Diddy'nin cinsel istismarına maruz kaldığını iddia etti.

Suçlamaların, 1995-2021 yılları arasındaki bir dönemi kapsadığı kaydedildi.

Kayıt altına alınan partiler

Mahkeme belgelerine göre, Sean Combs, evinde düzenlediği ve günlerce süren partilere katılan kişileri cinsel şiddete maruz bırakmakla suçlanıyor.

Bu partilerin çoğunun kayıt altına alındığı belirtiliyor. Manhattan'da federal yargıç önüne çıkan Combs, tüm suçlamaların asılsız olduğunu ileri sürdü.

Duruşma 5 Mayıs 2025'te

Rapçi Diddy'nin yargılanmasının başlayacağı tarihin 5 Mayıs 2025 olduğu kaydedildi. Dava süreci, kamuoyunun büyük ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa