Antalya’da ‘fotoğraf’ kavgası: Çiçekçiyi komaya soktu

Antalya’da çiçekçilik yapan Eşref Y., izinsiz fotoğraf paylaşımı iddiası ile Kıvanç Ş. tarafından saldırıya uğradı. O anlar kameraya yansıdı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 16:18
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 16:20
DHA
Kaynak DHA

Olay, 12 Ekim saat 19.00 sıralarında Altınova Mahallesi’ndeki bir çiçek deposunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sosyal medya paylaşımları nedeniyle yaşanan olayda Kıvanç Ş., eşiyle birlikte sosyal medya hesapları üzerinden çiçek satışı yaparken, aynı sektörde faaliyet gösteren Eşref Y. de kardeşi Firdevs Y. (25) ve babası Muhammet Y.(60) ile benzer şekilde sosyal medya hesaplarında çiçek fotoğrafları paylaşıyordu. 

Firdevs Y., müşterilerden gelen talepler doğrultusunda başka bir çiçek fotoğrafının ekran görüntüsünü alarak kendi hesaplarında paylaştı. Fotoğrafta yüzü net görünmeyen kişinin Kıvanç Ş.'nin eşi olduğunu fark eden Kıvanç Ş., "Karımın fotoğrafını neden paylaşıyorsunuz?" diyerek aileye tepki gösterdi.

Yüz Yüze Görüşme Talebi Sonrasında Saldırı

Tepki üzerine Firdevs Y., fotoğrafın hatalı bir şekilde kırpıldığını ve bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu ifade ederek özür diledi. Ancak Kıvanç Ş., bu açıklamaları yeterli bulmayarak Eşref Y. ile yüz yüze görüşmek istedi. Olay günü çiçek deposuna gelen Kıvanç Ş.,  Eşref Y.ile görüşme esnasında aniden yumruk atarak onu yere düşürdü ve defalarca tekmeledi. Saldırı anında olay yerine gelen Eşref Y.'nin dayısı Ali O., duruma müdahale ederek  Eşref Y.'yi kurtardı. Bilinci kapalı şekilde yerde yatan  Eşref Y., sağlık ekipleri tarafından Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen  Eşref Y.'nin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

Saldırı Kameralara Yansıdı

Olay anı, deponun güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Kıvanç Ş.'nin depoya girdikten hemen sonra Eşref Y.,'ye yumruk attığı ve ardından yere düşen Eşref Y.,'yi tekmelemeye devam ettiği görüldü. Olay sırasında sesleri duyan dayı Ali O.'nun müdahale ederek, "Sen ne yaptın?" sorusunu yönelttiği anlarda Kıvanç Ş.'nin, "Karımın fotoğraflarını paylaşırsan bu olur" dediği görüntülere yansıdı.

Saldırı sonrasında Kıvanç Ş., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa