Bahar, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren ve ilgiyle izlenen Bahar dizisi bu akşam 20. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 17:01
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 17:21
Bahar, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi  ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

İkinci sezonuyla ekranlara dönen, son dönemin en dikkat çeken ve ilgi gören projelerinden birisi olan Bahar dizisi, bu akşam 20. bölümüyle ekranlarda olacak. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Rengin’in Bahar’ın evini satın alması, aile içinde büyük bir kaos yaratır ve dengeleri altüst eder. Bu olay, yalnızca aileyi etkilemekle kalmaz, aynı zamanda ciddi sonuçlar doğuracak büyük bir olayın fitilini ateşler. Bahar ve Seren, bu büyük olayın yarattığı sarsıntıyla baş etmeye çalışırken, Rengin’in yaptığı bir hata Bahar’ı çileden çıkarır. Bu sırada Efsun, Seren’i Aziz Uras’tan ayırmak için yeni planlar yapmaya başlar. Bahar ise yaşadığı gerginliklerin etkisiyle sinirlerine hakim olamaz ve kendini hiç beklemediği bir durumun içinde bulur. Öte yandan, Evren geçmişinden gelen beklenmedik bir sürprizle yüzleşir. Bahar, bu süreçte hem Evren’i hem de kariyerini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaktır.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.     

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de! 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa