Hastaneye yetişmek isteyen kadın metrobüste doğum yaptı!

İstanbul’da taksi bulamayan kadın, kocasıyla birlikte hastaneye metrobüsle yetişmeye çalıştı ancak araçta doğum yaptı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 17:24
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 17:44
DHA
Kaynak DHA

Metrobüste doğum anı kameraya yansıdı

İstanbul Esenyurt'ta, doğum sancıları tutan Hanife Mete, eşiyle birlikte taksi bulamayınca hastaneye metrobüsle gitmek zorunda kaldı. Cennet Mahallesi durağına geldiklerinde, doğumun başlaması üzerine metrobüs şoförü aracı durdurarak acil bir doğum için yardımcı oldu. Hanife Mete, eşi Cemal Mete'nin desteğiyle metrobüste bir erkek bebek dünyaya getirdi. O anlar metrobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Doğum sancıları metrobüste başladı

Olay, saat 09.00 sıralarında yaşandı. 35 haftalık hamile olan Hanife Mete, doğum sancılarının artması üzerine eşiyle hastaneye gitmek için taksi aradı. Ancak taksi bulamayan çift, metrobüse binmeye karar verdi. Metrobüs Cennet Mahallesi durağına geldiğinde sancılar artınca, şoför metrobüsü park alanına çekti ve yolcular başka araçlara yönlendirildi.

Metrobüste bebek dünyaya geldi

Hanife Mete, eşi Cemal Mete'nin yardımıyla metrobüste sağlıklı bir şekilde doğum yaptı. Çift, yeni doğan oğullarına Yılmaz ismini verdi. Cemal Mete, “Bu bizim beşinci çocuğumuz. Doğum sırasında çok endişelendim ama sağ olsun şoför ve yolcular bize çok yardımcı oldu,” dedi.

Taksi bulamayınca metrobüs tercih edildi

Olayla ilgili konuşan Cemal Mete, doğum sırasında yaşadıklarını şöyle anlattı: “Mağazada çalışıyorum ve o an taksi bulamadım. Hatta taksi durağını aradım ama taksi olmadığını söylediler. Sonunda metrobüsle gitmeye karar verdik. Doğum metrobüste gerçekleşti, sanırım bu bir ilk.” Çift, ambulanstan önce bebeğin doğduğunu ve kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa