Bir Gece Masalı, bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek!

ATV ekranlarının yeni başlayan projelerinden biri olan ve oldukça sevilen Bir Gece Masalı bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 17:30
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 17:42
Bir Gece Masalı, bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza’nın büyülü aşk hikayesini ekrana taşıyan, ilk bölümünden itibaren adından söz ettiren Bir Gece Masalı dizisi salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolü paylaştığı, ATV'nin dikkatleri üzerine çeken yeni dizisi Bir Gece Masalı, bu akşam 7. bölümüyle ekrana gelecek.

7. bölümde neler olacak?

Cabir’in nikah baskısı ile köşke gelen Ezra’nın yarattığı gerilim birleşince, Asaf dede beyin kanaması geçirir. Ancak bu beklenmedik hastalık, Mahir ve Canfeza için bir dönüm noktası olur. Canfeza, bu aşkın imkansız olduğuna ve bir kez kovulduğu köşke bir daha asla girmeyeceğine inanırken, Mahir ise dedesinin desteğini alarak harekete geçer. Mahir, Canfeza ile evlenmenin imkansız olmadığını göstermek ve aşkları önündeki tüm engelleri kaldırmak için Canfeza’ya söz verir.

Bir Gece Masalı, bu akşam 7. bölümüyle saat 20.00'da ATV'de!

7 Bölüm tanıtımı: https://www.youtube.com/watch?v=RutqdM9xLEk

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa