Eşini ve çocuğunu öldüren cani babaya 2 kez ağırlaştırılmış müebbet

Eşini 39, oğlunu 49 bıçak darbesiyle öldüren babaya 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
15 Ekim 2024 18:20
GÜNCELLEME
15 Ekim 2024 18:28
Eşini ve çocuğunu öldüren cani babaya 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
DHA
Kaynak DHA

Adana'da eşi Deniz Suna (43) ve oğlu Alperen Suna’yı (16) bıçaklayarak öldüren Cem Suna (47), yargılandığı davada "eşini canavarca hisle kasten öldürme" ve "alt soydan akrabayı kasten öldürme" suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cezada herhangi bir indirim uygulanmadı.

Olay, 19 Ağustos 2023 tarihinde Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde meydana geldi. Cem Suna, eşi Deniz Suna ve oğlu Alperen ile çıkan tartışma sonrası mutfaktan aldığı bıçakla ikisini de öldürdü. Yapılan incelemede Deniz Suna'nın 39, Alperen'in ise 49 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği tespit edildi. Saldırı sırasında kendine de zarar veren Cem Suna, olay yerinde yaralı olarak bulunup hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından tutuklandı.

Kayseri 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında Cem Suna, yaptığı son savunmada, "Asıl mağdur benim, dünyam yıkıldı" ifadesini kullandı. Ancak mahkeme, sanığı suçlu bularak iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Duruşmaya katılan Deniz Suna'nın annesi Neriman Toker, kararın kendisini tatmin etmediğini belirterek, "Onun kellesini istiyorum, bu acı benim içimde dinmez" sözleriyle yaşadığı büyük üzüntüyü dile getirdi. Toker, torunu ve kızının acımasızca öldürüldüğünü ifade ederek, adaletin daha sert şekilde tecelli etmesini talep etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa