İstanbul'da polisin elini attığı her yerden uyuşturucu çıktı

İstanbul Esenyurt'ta ekipler tarafından operasyon gerçekleştirilen evde polisin elini attığı her yerden uyuşturucu çıktı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 04:22
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 04:22
İstanbul'da polisin elini attığı her yerden uyuşturucu çıktı
DHA
Kaynak DHA

Esenyurt'ta, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik polis ekipleri tarafından bir eve operasyon düzenlendi. Evde yapılan detaylı aramalar sırasında her köşeden uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan üç kişi, mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklandı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yapıldığına dair bir ihbar aldı. Bunun üzerine yapılan takip sonucunda, evde bulunan D.M., F.A. ve C.A.K. adlı şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. F.A. ve C.A.K.'ın daha önce de uyuşturucu ticaretine dair suç kayıtları bulunduğu tespit edildi.

Her Yerden Uyuşturucu Madde Çıktı

Polis ekipleri, eve girdikten sonra her yeri didik didik aradı ve uyuşturucu maddelerin evin çeşitli noktalarına gizlendiğini tespit etti. Masa altı, buzdolabı üstü, yastık içi ve mutfak gibi farklı yerlerde saklanmış uyuşturucular bulundu.

Aramalar neticesinde;

  • 715 gram metanfetamin,
  • 155 gram Afgan macunu,
  • 40 adet hap,
  • 1 adet hassas terazi,
  • 6 cep telefonu ele geçirildi.

Toplamda 870 gram uyuşturucu madde ele geçirilerek delil olarak kaydedildi. Gözaltına alınan şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa