Duvara çarpan motosiklet sürücüsü alevlerin arasında can verdi

Balıkesir'deki feci kazada duvara çarpan motosiklet alevlere teslim olurken, sürücü hayatını kaybetti arkadaşı ise ağır yaralandı...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 04:50
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 04:50
Duvara çarpan motosiklet sürücüsü alevlerin arasında can verdi
AY
Arif Yücel Editör

Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, bir iş yerinin duvarına çarpan motosiklet alev aldı. Kazada, sürücü Umut Aşkınoğlu (27) hayatını kaybederken, arkadaşı Yalçın Kurt ağır yaralandı.

Motosiklet Duvara Çarptı ve Alev Aldı

Olay, saat 23.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi, Şener Uğur Sokak'ta yaşandı. 07 Y 2961 plakalı motosikletin sürücüsü Aşkınoğlu, direksiyon hakimiyetini kaybederek bir iş yerinin duvarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet alev aldı ve sürücü ile arkadaşı alevlerin arasında mahsur kaldı.

Çevredekiler Yardıma Koştu

Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesiyle, Aşkınoğlu ve Kurt alevlerden kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Umut Aşkınoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralı Yalçın Kurt Hastaneye Kaldırıldı

Ağır yaralanan Yalçın Kurt, ilk olarak Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ardından Balıkesir Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, kazanın detayları araştırılmaya devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa