İstanbul'da sis etkili oldu... İşte kendisine hayran bırakan anlar...

İstanbul’da, Boğaz ve çevresi sabahın ilk ışıklarında sis örtüsüyle kaplandı. İşte o görüntüler ve meteorolojiden son tahminler...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 08:27
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 08:27
İstanbul'da sis etkili oldu... İşte kendisine hayran bırakan anlar...
AY
Arif Yücel Editör

İstanbul’da sabahın erken saatlerinde Boğaz ve çevresinde etkili olan yoğun sis, şehirde görüş mesafesini düşürdü.

Şehrin yüksek kesimlerinde ve bazı ilçelerinde de yoğun şekilde hissedilen sis, ulaşımda aksamalara neden oldu.

Sürücüler düşük görüş mesafesi nedeniyle yollarda yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Meteoroloji yetkilileri, sabah saatlerinde etkili olan sisin öğle saatlerine doğru dağılmasının beklendiğini belirtti.

Sisli hava, İstanbul'un simge yapılarında kartpostallık görüntüler oluştururken, İstanbullular bu durumu görüntülemek için Boğaz çevresinde fotoğraflar çekti.

Meteorolojiden son tahminler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Orta Akdeniz’in Toroslar mevkii, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu(Malatya hariç) ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ağrı çevreleri ile Erzurum’un güney, Muş’un doğu kesimlerinde, gece saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları ile Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları, Ordu ve Erzurum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların, Ağrı çevreleri ile Erzurum’un güney, Muş’un doğu kesimlerinde, gece saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları ile Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları, Ordu ve Erzurum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa