İstanbul'da acı olay! Down sendromlu bir çocuk, bebeği camdan attı

İstanbul'da down sendromlu olduğu öğrenilen 17 yaşındaki bir çocuk, komşusunun henüz 40 günlük olan bebeğini camdan attı.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 10:32
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 10:52
İstanbul'da acı olay! Down sendromlu bir çocuk, bebeği camdan attı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Olay, İstanbul'un Pendik ilçesinde meydana geldi.

Kan donduran olay, Kurtköy Mahallesi'nde yaşayan 17 yaşındaki down sendromlu İlayda Nur Ö. ve babaannesinin bir komşularını ziyarete gitmesiyle başladı. Ziyaret sırasında evde oyun oynayan İlayda Nur Ö., komşusunun yeni doğan bebeğinin bulunduğu odaya geçti.

Bu sırada beşikte uyuyan ve henüz 40 günlük olduğu öğrenilen Egemen D. isimli bebek, İlayda Nur Ö. tarafından apartmanın altıncı katındaki pencereden aşağıya atıldı. Durumun fark edilmesi üzerine hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Talihsiz bebek hayatını kaybetti

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda talihsiz bebeğin hayatını kaybettiğini tespit etti. Bunun üzerine henüz 40 günlük olan bebeğin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi ve burada ayrıntılı incelemelerin yapılacağı öğrenildi.

Çocuk ve babaannesi gözaltına alındı

Olayın ardından hem İlayda Nur Ö. hem de babaannesi Huriye S., polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken yaşanan bu trajik olay, mahallede derin bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı. Olayın ayrıntıları ve soruşturmanın seyrine dair bilgiler önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa