Gizli Bahçe'nin Demir'i Murat Yıldırım kimdir?

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Gizli Bahçe dizisinde Demir'i canlandıran Murat Yıldırım kimdir? İşte oyuncu ile ilgili merak edilenler...

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 10:43
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 11:02
Gizli Bahçe'nin Demir'i Murat Yıldırım kimdir?
Ecem Çetin Muhabir

NOW TV'nin uzun zamandır beklenen, Ebru Şahin ve Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı "Gizli Bahçe" dizisi dün akşam ekran yolcuğuna başladı. 

Demir Akçınar'ın yeğeni Memo'nun velayetini annesi Nazlı'dan almak için başlattığı savaşı anlatan dizi, ilk bölümüyle ekrana geldi.

 

Sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanan, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Gizli Bahçe, ilk bölümüyle ilgiyle izlendi. 

Gizli Bahçe dizisinde Murat Yıldırım, Demir karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Peki, Gizli Bahçe'nin Demir'i Murat Yıldırım kimdir? Murat Yıldırım kaç yaşında? Murat Yıldırım hangi projelerde rol aldı? İşte detaylar...

Murat Yıldırım kimdir?

13 Nisan 1979 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Yıldırım, Ayrılsak da Beraberiz dizisiyle oyunculuk kariyerine adım attı. Küçük rollerde rol alan ünlü oyuncu, ilk başrol deneyimini Fırtına dizisiyle yaşadı. Bu rolüyle tanınan Murat Yıldırım, Asi dizisindeki Demir karakteriyle de adını geniş kitlelere duyurdu. Murat Yıldırım, Aşk ve Ceza, Suskunlar, Ramo, Teşkilat, Kocan Kadar Konuş, Sonsuz Aşk, İlk Öpücük, Nefes: Yer Eksi İki gibi projelerde rol aldı.

Demir nasıl bir karakter?

Akçınar ailesinin başarılı varisi olan Demir, tanınmış bir mimardır. Geçmişte yaşadığı travmatik ilişki yüzünden aşka karşı mesafeli duruyor. Ancak en büyük hayali, bir evlat sahibi olup mutlu bir aile kurmak. Varlığını yeni öğrendiği yeğeni Memo sayesinde bu hayaline hiç olmadığı kadar yaklaştı. Ancak bu yolda karşısındaki en büyük engel olan Nazlı, zamanla Demir’in kalbinde büyük bir aşka dönüşecek.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa