Beylikdüzü'nde vatandaşlar sapığı çöp konteynerine attı

İstanbul Beylikdüzü’nde bir çocuk parkındaki banka oturup çocuklara bakarak kendini tatmin eden şahıs, vatandaşlar tarafından çöpe atıldı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 11:02
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 11:54
MP
Mevlüt Peker Editör

Türkiye’nin çivisi iyice söküldü. Sapkınlığın neredeyse her türlüsüne şahit olunan, vatandaşların artık kendilerini güvende hissetmeden yaşamlarını sürdürdüğü ortamda ailelerin en çok da tedirgin olduğu konu çocukları…

Bir taraftan çocuklarını eve mahkum ederek bilgisayar, tablet ve cep telefonu bağımlısı yapmak istemeyen aileler, diğer taraftan da sokak ve oyun parklarının da artık güvensiz hale gelmesi sebebiyle büyük bir ikilem yaşıyor.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde bağlı Kavaklı’da bir çocuk parkında ailelerde fobiye neden olacak bir olay yaşandı. Çocuklarını oyun parkında oynatan ailelerin dikkatini, parkın hemen kenarındaki bankta oturan bir adam çekti.

Çocuklara baktığı ve cinsel organıyla oynayarak kendini tatmin etmeye çalıştığı görülen sapık, bir anne tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Anneler durumu çevrede bulunan erkek vatandaşlara bildirince sapığa unutamayacağı bir ders verildi. Vatandaşlar, sapık şahsı yakalayıp çöp konteynerine attı.

O anlar da yine, çocuğunu oynatmak için oyun parkında bulunan annenin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa