Katiliyle fotoğrafına "Huzurum, sırtımı dayadığım dağım" notunu yazmış!

40 yaşındaki Ayşegül Sefer, ikiz çocuklarının babası tarafından öldürüldü. Sefer'in, katiliyle çektirdiği fotoğrafı paylaşırken kullandığı ifade dikkat çekti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 11:15
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 11:26
Katiliyle fotoğrafına ''Huzurum, sırtımı dayadığım dağım'' notunu yazmış!
DHA
Kaynak DHA

Sevgilisini öldürüp intihar etti

Adana’da Emre Naynal (37), sevgilisi ve ikiz çocuklarının annesi Ayşegül Sefer’i (40) başından vurarak öldürdü. Ardından Emre Naynal, aynı silahla intihar etti. Ayşegül Sefer’in, Emre Naynal ile sosyal medyada "Huzurum" ve "Sırtımı dayadığım dağım" notlarıyla fotoğraflar paylaştığı ortaya çıktı.

Olay Çukurova ilçesinde yaşandı

14 Ekim günü, Adana'nın Çukurova ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı’nda gerçekleşen olayda, oto lastik ticareti yapan Emre Naynal ve birlikte yaşadığı Ayşegül Sefer, otomobille Seyhan Baraj Gölü kıyısına gitti. Evli olan Emre Naynal, burada Ayşegül Sefer’i tabancayla başından vurdu ve aynı silahla intihar etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri cesetleri lüks otomobilde buldu

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede çiftin cansız bedenlerini lüks otomobilin içinde buldu. Çiftin cep telefonlarının sürekli çaldığı dikkat çekerken, cenazeler Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen çift, toprağa verildi.

Sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

Cinayet sonrası, Ayşegül Sefer’in Emre Naynal ile sosyal medya hesabında "Huzurum" ve "Sırtımı dayadığım dağım" notlarıyla paylaştığı fotoğraflar gündeme geldi.

Olayın ardından soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek çiftin saat 05.00 civarında olay yerine geldiğini ve o saatten sonra bölgeye başka kimsenin gitmediğini tespit etti.

Çiftin iki yaşında ikiz çocukları vardı

Emre Naynal ve Ayşegül Sefer’in, iki yaşında ikiz çocukları olduğu öğrenildi. Polis, çiftin yakınlarının ifadelerine başvurdu. Yakınları, çiftin arasında bilinen bir sorun olmadığını söyledi. Emniyet güçlerinin olayın arka planını aydınlatmak için soruşturması sürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa