Börek siparişi götürdüğü kadını taciz etmişti! Hapis cezası verildi

İstanbul'un Pendik ilçesinde börek siparişi götürdüğü kadını cinsel tacizle suçlanan çalışana 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verildi.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 13:54
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 14:40
Börek siparişi götürdüğü kadını taciz etmişti! Hapis cezası verildi
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Olay, 3 Eylül günü İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Demir, Burçin B.'ye börek siparişi götürdükten sonra söz konusu kadını mesaj atarak taciz etti.

Burçin B., eşi Uğur B.'yi bu durumdan haberdar etti. Uğur B., daha sonra İbrahim Demir'in çalıştığı börekçiye gitti ve tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada hem Uğur B. hem de İbrahim Demir yaralandı. Uğur B., İbrahim Demir'e peçetelikle vurdu.

İbrahim Demir'in ağabeyi Ömer Demir ise Uğur B.'ye bıçakla saldırdı. Daha sonra da İbrahim Demir ve ağabeyi, Uğur B.'yi yere düşürerek yumruk ve tekmelerle darbettiler. 

Tarafların birbirinden şikâyetçi olmasının ardından polis ekipleri tarafından gerekli çalışmalar yürütüldü. Uğur B. ve İbrahim Demir'in yanı sıra taciz şüphelisinin ağabeyi Ömer Demir'in de gözaltına alındığı bildirildi. 

Daha sonra hem İbrahim Demir hem de Ömer Demir tutuklandı. Tabelanın mevzuata aykırılığı sebebiyle de börekçi dükkanı mühürlendi.

Börekçi dükkanındaki kavga ve cinsel taciz iddiası için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iki farklı soruşturma başlatıldı.

Tutuklu sanık İbrahim Demir'e dava açıldı. Söz konusu börekçi çalışanı , "posta ya da elektronik haberleşme araçlarının sunduğu kolaylıktan yararlanmak suretiyle cinsel taciz" ile suçlandı.

Anadolu 51. Asliye Ceza Mahkemesi, İbrahim Demir hakkındaki yargılamayı yürüttü. Davanın ilk duruşmasında ise karar çıktı.

"Pişmanım, özür dilerim"

Savunmasında önceden de pişmanlığını dile getirdiğini ifade eden İbrahim Demir, Burçin B.'nin evli ve çocuklu olduğundan haberdar olmadığını belirterek kendisine cinsel içerikli değil tanışma amaçlı mesaj attığını ileri sürdü. Özür dileyen İbrahim Demir, şu ifadeleri kullandı:

2 yıl 2 ay hapis cezası çıktı

Davada beklenen karar çıktı ve İbrahim Demir'e mahkeme tarafından 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası verildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa