Mustafa Destici'den İnfaz Sistemi Açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, infaz sisteminde değişiklik ve somut adımların atılması gerektiğini vurguladı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 15:21
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 16:16
Mustafa Destici'den İnfaz Sistemi Açıklaması
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Konuyu yargıya taşıyacağım

Son günlerde tartışma haline gelen Savunma Sanayiine ek kaynak konusunu değerlendiren Destici, katlı ve kredi kartı limitlerindeki düzenlemelere dair yorum ve konuşmaların çarpıtıldığını ifade etti. 

Konuyu yargıya taşıyacağının altını çizen BBP lideri, herhangi bir  şahsa yönelik haksız ifadesinin olmadığını yineledi. Sözlerini kendilerine yakıştıranlara da seslenen Destici, kendi tercihleri olduğunu ifade etti. BBB Genel Başkanı, "Ermeni , DEM'li  ve Yunanlı" gibi sözlerinin olmadığını vurguladı.

"İdam bugünün Türkiye'si için mecburiyettir"

Van'da 18 gün sonra cansız bedeni bulanan 21 yaşındaki  Rojin Kabaiş ile ilgili konuşan Destici,  suçu önleme konusundaki mevcut sistemin yetersiz olduğunu söyledi. 

Sözlerine devam eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Bir suçu önleyemiyorsanız, cezaları tekrar düşünmelisiniz ve daha sert cezaların gerektiğini ifade etti. 

Son günlerde yaşanan cinayet ve sabıkalı kişilerin adli kontrol şartıyla serbest bırakma uygulamasının yeni suçları sebebiyet verdiğini söyleyen BBP Lideri, idam cezasının zorunlu ve mecburi olduğunu belirtti.

"Takipçisi olmakta kararlıyız"

Destici konuşmasında, BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden 15 yıl geçtiğini anımsatarak, Yazıcıoğlu'nun ölümünün tüm yönleriyle aydınlatılması için takipçilikte kararlı olacaklarını söyledi.  

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini vatandaşlara iletti. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa