Kendiliğinden giden kamyonunu peşinden koştu, durdurdu!

Bursa’da park konumundaki kamyon bir anda kendiliğinden hareket etmeye başladı, peşinden koşan adam direksiyonu yakalayıp durdurdu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 16:34
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 17:20
DHA
Kaynak DHA

Bursa’da sürücüsüz hareket eden kamyon paniği

Bursa’da, sürücüsünün el frenini çekmeden bıraktığı kamyonun hareket etmeye başlaması çevrede paniğe yol açtı. Osmangazi ilçesi Koğukçınar Mahallesi’nde yaşanan olayda, kamyonun kontrolsüz bir şekilde ilerlediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sürücü kamyondan indi, fren çekilmedi

Olay, 14 Ekim’de 12’nci Çınar Sokak’ta meydana geldi. Kamyon sürücüsü, aracını çalışır halde bırakarak indi. Ancak el frenini çekmeyi unutan sürücü, kamyonun aniden yokuş aşağı hareket ettiğini fark etti.

Çevredekiler kamyonu durdurmaya çalıştı

Kamyonun hareket ettiğini gören mahalle sakinleri, duruma müdahale etmek için hızla harekete geçti. Ancak kamyon, çevredekilerin çabalarına rağmen ilerlemeye devam etti.

Sürücü koşarak kamyonu son anda durdurdu

Sürücü, hızla kamyonuna geri koşarak direksiyona atladı. El frenini çekerek kamyonu, park halindeki bir otomobile çarpmadan durdurmayı başardı. Olayın yaşandığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Güvenlik kamerası her şeyi kaydetti

O anlarda kamyonun park halindeki araca çarpmak üzere olduğunu gösteren görüntüler, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kamyonun son anda durdurulması ve çevredekilerin rahat bir nefes alması dikkat çekiyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa