Eşi tarafından ensesinden vurulan Semira Ateş can verdi

Kocaeli'de eşi Tuncay Ateş tarafından tabancayla vurulan Semira Ateş, tedavi gördüğü hastanede üç gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 17:39
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 17:54
Eşi tarafından ensesinden vurulan Semira Ateş can verdi
Hakan Öksüz Editör

Olay, 13 Ekim gecesi Çayırova’nın Özgürlük Mahallesi'nde bir evde yaşandı. Tuncay Ateş (45) ile eşi Semira Ateş (39) arasında yatak odasında başlayan tartışma, silahlı saldırıyla son buldu.

Semira Ateş'i hastaneye götüren ambulansı takip etti

Ateş, tartışmanın ardından eşini ensesinden vurdu. Olaydan yaklaşık bir saat sonra sağlık ekiplerine haber veren Tuncay Ateş, yaralı eşini hastaneye götüren ambulansı kendi aracıyla takip etti.

Polis, hastane önünde Ateş’i gözaltına aldı. Ağır yaralı Semira Ateş, ilk olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından durumunun ciddiyeti nedeniyle özel bir hastaneye sevk edildi.

Alkollü olduğu ortaya çıktı

Olayın ardından gözaltına alınan Tuncay Ateş, verdiği ilk ifadesinde tartışma anını ve olayın detaylarını hatırlamadığını öne sürdü. Polis ekiplerinin yaptığı testlerde, Ateş’in 2 promilin üzerinde alkollü olduğu belirlendi.

Daha önce 'kavga' ve 'gürültü' suçlarından kaydı bulunan şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Semira Ateş’in yaşam mücadelesi sona erdi

Hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan Semira Ateş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa