Kastamonu'da okul servisi ile tır çarpıştı: 13 yaralı

Kastamonu'da okul servisi ile tırın çarpışması sonucu 12'si öğrenci olmak üzere 13 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan çocukların durumları iyi.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
16 Ekim 2024 22:24
GÜNCELLEME
16 Ekim 2024 22:36
Kastamonu'da okul servisi ile tır çarpıştı: 13 yaralı
DHA
Kaynak DHA

Ankara’dan Kastamonu yönüne seyreden Tuncay K. yönetimindeki 81 ADU 127 plakalı tır, Kadıdağı mevkisindeki Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi kavşağında Murat A.’nın kullandığı 37 AAN 890 plakalı okul servisi minibüsüyle çarpıştı. Kazada minibüs devrildi ve 12 ilkokul ile ortaokul öğrencisi ile sürücü yaralandı.

Yaralı öğrencilerin durumu iyi

Kaza sonrası 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yaralılar Kastamonu’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Hastaneye kaldırılan öğrencilerin durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kastamonu Valisi'nden hastane ziyareti

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören öğrencileri ziyaret etti. Öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenen Dallı, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Çok şükür, doktorlarımızın söylediğine göre öğrencilerimizin durumu iyi. Hepsi tetkik ve tahlillerden geçti, Allah korumuş. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

Vali Dallı'ya ziyaretinde, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül eşlik etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa