Otomobilin akaryakıt istasyonunda alev aldığı anlar...

Kütahya'nın Gediz ilçesinde gerçekleşen olayda bir otomobil, akaryakıt istasyonunda alev aldı. O anlar istasyonun kameralarına yansıdı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 05:10
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 05:10
Otomobilin akaryakıt istasyonunda alev aldığı anlar...
DHA
Kaynak DHA

Kütahya'nın Gediz ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda yakıt almak için park eden otomobilin alev alması panik yarattı. İstasyondaki görevlilerin yangın söndürme tüpleriyle hızla müdahale etmesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın Ayrıntıları

Yangın, 13 Ekim akşam saatlerinde Gediz ilçesine bağlı Dayınlar Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. 26 ABF 385 plakalı otomobilin sürücüsü, yakıt almak için aracı pompaların yanına park etti. Ancak kısa bir süre sonra otomobil alev aldı.

Panik Anları

Alevleri fark eden çevredeki araç sürücüleri hızla istasyondan uzaklaşmaya çalışırken, istasyon çalışanları yangına yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Alevlerin kontrol altına alınmasıyla daha büyük bir tehlike önlendi.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Görüntüler

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, park halindeki otomobilin aniden alev aldığı, çalışanların yangına müdahale ettiği ve diğer sürücülerin panik içinde kaçmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa