Ankara'nın Çubuk ilçesindeki kazada 1 ölü 1 yaralı...

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşanan trafik kazasında yabancı uyruklu iki kardeşten biri hayatını kaybetti diğer ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 05:30
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 05:30
Ankara'nın Çubuk ilçesindeki kazada 1 ölü 1 yaralı...
EP
Esra Polat Editör

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bir otomobil, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan iki yabancı uyruklu kardeşe çarptı. Kaza sonucunda çocuklardan biri yaşamını yitirirken, diğeri ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Kaza Detayları

Kaza, 21.45 sıralarında Ankara Bulvarı üzerindeki İbni Sina Caddesi ve Elçi Sokak kavşağında meydana geldi. Emre M. yönetimindeki 37 KL 427 plakalı otomobil, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan Suriye uyruklu kardeşler İsmail Ades (12) ve Gays Ades (8)’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuklar yola savruldu.

Müdahale ve Acı Son

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan kardeşler, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen İsmail Ades hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Gays Ades ise ileri tedavi için Ankara'ya sevk edildi.

Soruşturma Başlatıldı

Polis, kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa