İstanbul Ataşehir'de iki grup arasında silahlı kavga...

İstanbul Ataşehir'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı bildirildi...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 06:50
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 06:50
İstanbul Ataşehir'de iki grup arasında silahlı kavga...
EP
Esra Polat Editör

Ataşehir'de daha önce yol verme meselesi yüzünden tartışan kişiler, bir fırının önünde buluşarak yeniden kavgaya tutuştu. Bu buluşmada çıkan silahlı çatışma sonucunda 1'i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olayın Detayları

Olay, saat 22.00 civarında Mustafa Kemal Mahallesi 3042. Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, daha önce yol verme nedeniyle aralarında tartışma yaşanan grup, sorunu konuşmak üzere bir fırının önünde buluştu. Ancak görüşme sırasında tartışma kavgaya dönüştü ve silahlar kullanıldı.

Kavga sırasında fırında çalışan Mehmet Ali U., Orhan G., Sakin G., ve ismi açıklanmayan bir kişi yaralandı. Silahlı çatışma sırasında bir iş yerinde de hasar meydana geldi.

Polis ve Sağlık Müdahalesi

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, Sakin G.'nin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Polis, olay yerinde 1 silah ve 4 boş kovan buldu. Sokağı kapatan ekipler, olayla ilgili incelemelere devam ederken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa