One Direction üyesi Liam Payne, balkondan düşerek öldü

İngiliz müzik grubu One Direction üyesi Liam Payne, balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Sağlık ekipleri olay yerinde ölümü doğruladı...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
17 Ekim 2024 08:10
GÜNCELLEME
17 Ekim 2024 08:10
One Direction üyesi Liam Payne, balkondan düşerek öldü
EP
Esra Polat Editör

İngiliz müzik grubu One Direction’ın eski üyesi Liam Payne, Arjantin’de kaldığı otelin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

İngiliz basınında yer alan bilgilere göre, 31 yaşındaki Payne, Arjantin’e, eski grup arkadaşı Niall Horan’ın konserine katılmak için gitmişti.

Buenos Aires polisinden yapılan açıklamada, alkol ya da uyuşturucu etkisi altında olduğu düşünülen agresif bir müşteri ihbarı üzerine "Casa Sur Palermo" adlı otele giden ekiplerin, otelin bahçesinden gelen bir gürültüyle harekete geçtiği ve bir erkeğin ağır yaralı şekilde yerde bulunduğu belirtildi.

Buenos Aires ambulans servisi yetkilisi Alberto Crescenti, yaklaşık 40 metre yükseklikten düşen Payne’e yapılan ilk müdahalenin hayati bir durumdayken gerçekleştirildiğini ifade etti. Crescenti, ihbarın saat 17.04’te geldiğini ve ambulansın 17.11’de olay yerine ulaştığını, ancak Payne’in olay yerinde hayatını kaybettiğini duyurdu.

Payne’in ölüm haberinin ardından sosyal medyada birçok ünlü isim ve kullanıcı, üzüntülerini paylaşarak Payne’in anısına saygılarını sundu.

Tüm zamanların en çok satan erkek grubu

Payne, 2008 ve 2010 yıllarında "The X Factor" adlı şarkı yarışmasına katılmış, 2010'da Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu.

70 milyondan fazla albüm satışıyla tüm zamanların en başarılı erkek grubu unvanını kazanan One Direction, Zayn Malik’in gruptan ayrılmasıyla dağılma sürecine girmiş, grup üyeleri 2017’den itibaren solo kariyerlerine odaklanmıştı.

Payne, solo kariyerinde Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi ünlü isimlerle işbirlikleri yapmış ve müzik dünyasında kendine önemli bir yer edinmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa